To top
8 dec.

Monthly obsession: Head-To-Toe White

Monthly Obsession este, așa cum sugerează și nume, o rubrică prin care îmi propun să abordez trendurile care simt că vor prinde în luna respectivă. Luna aceasta vorbim despre alb și ținutele all white pentru care, recunosc, eu am făcut o adevărată obsesie. Îmi propusesem să fac acest articol la începutul lunii noiembrie, însă nu am reușit să mă organizez. Între timp am făcut și un shooting cu o ținută all white, dar pe care îl voi posta într-un articol separat, săptămâna aceasta.

Revenind la această rubrică și la alb, chiar dacă această non-culoare este asociată zilelor de vară asta nu înseamnă că nu îl putem purta și în sezonul friguros. Iar în această iarnă albul va fi de departe vedeta celor mai instagramabile ținute. Asta deși Pantone a ales culoarea anului ca fiind albastrul clasic. Nu știu vouă, dar mie mi se pare că această non-culoare oferă o doză de rafinament chiar și celor mai sport ținute. Așa că, dacă dacă nu ai încă un stoc de haine albe călduroase acum este momentul să ți-l faci. De la încălțăminte, pantaloni raiați sau rochii tricotate și până la paltoane sau geci, poartă alb din cap până-n picioare și vei obține o ținută cu adevărat stilysh. Poartă straturi peste straturi în diferite nuanțe de alb și bucură-te din plin de zilele de iarnă fără a simți, însă, gradele cu minus din termometre.

La restaurant

Fie că ieși în oraș cu persoana iubită sau cu prietenele alege o  ținută all-white și vei arăta absolut fabulos. Poți opta pentru o pereche de cizme peste genunchi, o rochie tricotată și un palton lung, din lână, care să-ți țină de cald. Accesorizează totul cu o pereche de cercei delicați argintii și o geantă din plană artificială, un alt trend al sezonului.

La Târgul de Crăciun

Târgurile de Crăciun și-au deschis deja porțile, așa că îmbracă o pereche de pantaloni raiați, un pulover tricotat și un palton călduros – toate albe. Pune-ți în picioare o pereche de bocanci și îndreaptă-te către cel mai apropiat Târg de Crăciun.

La munte

Chiar dacă în oraș nu a prea nins, un drum la munte te va face să simți că într-adevăr a venit iarna. Îmbracă-te bine cu un polar pufos, o pereche de pantaloni căptușiți, ghete îmblănite și o geacă cu puf, care să-ți țină de cald.

Adina Vîlcea
No Comments

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.