To top
30 oct.

Un nou magazin ECCO Prime in Romania

Brandul global ECCO, cunoscut pentru pantofii și produsele din piele de calitate premium, a deschis porțile celui de al treilea magazin din Brașov, fiind totodată și cel de al doilea magazin concept Prime din România – ECCO Afi Brașov.

 Începând ca o afacere de familie bazată pe măiestrie, producătorul de încălțăminte danez a acumulat cunoștințe valoroase în producția de încălțăminte de mai bine de 50 de ani. Înființatăîn 1963, compania a reușit săpromoveze în mod constant inovația, deținând propriile sale tăbăcării și fabrici de încălțăminte, controlând tot procesul de fabricație și garantând astfel o calitate extraordinară. Cu un accent puternic pe piele premium, de înaltăcalitate și platformele inovatoare, foarte confortabile, ECCO oferă o gamă largă de produse pentru întreaga familie.

 ”Ne bucurăm că în această perioadă am reușit să creștem brand-ul danez în România prin deschiderea celui de-al treilea magazin ECCO în Brașov. Am luat toate măsurile necesare pentru a asigura protectia și confortul clienților și angajaților noștri și continuăm săoferim încălțăminte confortabilă cu stil și de calitate superioară!– Victor Tighinean, director general ECCO România.

Conceptul Prime înseamnă, în primul rând, un stil care respectă cele două valori fundamentale ale ECCO – tradiție și inovație.

Mobilierul minimalist, bazat pe conceptul ECCO Prime, respectă un stil natural, scandinav, care se potrivește foarte mult cu stilul pantofilor ECCO și împreunăcreeazăo atmosferăprimitoare, specificăbrand-ului.

Conceptul Prime este creat special pentru locații premium și oferăcea mai mare parte din colecția ECCO pe plan local, în care, ca de obicei, pielea de înaltăcalitate și confortul sunt highlight-ul principal.

Adina Vîlcea
No Comments

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.