Featured Posts

PICNIC ON CONCRETE
View Post
90s Tokyo girl
View Post
ORANGE NOVEMBER
View Post
To top
4 ian.

FIRST SNOW

N-a fost sa fie in Decembrie, dar iata ca la inceput de an, dupa lungi asteptari,  si-a facut aparitia si prima ninsoare.  Ce-i drept, a mai fulguit pe ici pe colo, dar nu atat de mult incat sa te poti tavali in ea.
Imi amintesc ca atunci cand eram mai mica, pe vremea asta deja eram satula de dat cu sacul. Da, obisnuiam ne sa dam cu sacul, iar in el indesam o perna pentru a amortiza durerea din timpul sariturilor peste damburile formate pe partia de la Casa Padurarului. Ce distractie era pe vremea aia cand ne stramgeam toata gasca din Colonie si ne dadeam pe partie pana seara tarziu cand ajungeam acasa cu sacii rupti, iar uneori si cu pantalonii.

Era un ger de-ti ingheta sangele in vine, dar asta nu ne oprea sa venim si a doua zi, si a treia, si tot asa, pana se termina vacanta de iarna. Apoi urma bulgareala de la scoala. Baietii ne luau din clase pe sus si ne aruncau in gramada de zapada unde incepea frecusul. Aveam niste obraji atat de rosii incat niciun blush nu  mi i-ar putea face la fel ca atunci. Imi amintesc cu mare drag de acea perioada si de prietenii din copilarie si mi-ar placea sa mai repetam macar o data toata nebunia.

Pana atunci insa, am gasit un nou mod de a ma distra. Nu cu sacul pentru ca nu am partia, ci cu bicicleta bunicilor gasita in magazie. Putin cam ruginita, dar functionala, dovada ca lucrurile de calitate rezista trecerii timpului. Desi poate parea putin cam ciudat, chiar e relaxant sa pedalezi in timp ce fulgii de nea danseaza in jurul tau, iar aerul este atat de curat.

qonique-winter-snow-9
qonique-winter-snow-2
qonique-winter-snow-8
qonique-winter-snow-10
qonique-winter-snow-13
qonique-winter-snow-12
qonique-winter-snow-1
qonique-winter-snow-7
qonique-winter-snow-6
qonique-winter-snow-3

Adina Vîlcea
No Comments

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.