Featured Posts

PICNIC ON CONCRETE
View Post
90s Tokyo girl
View Post
ORANGE NOVEMBER
View Post
To top
27 iun.

LIFE’S A BEACH

Hello, dragilor! Suntem deja în toiul verii, iar gândul ne zboară fără să vrem la valurile mării, la plajă și la vacanță. Tocmai de aceea m-am să vă ofer un ghid complet cu trendurile din acest an în ceea ce privește costumele de baie. Astazi vom vorbi despre costumele de baie întregi care au revenit în forță datorită nostalgiei resimțite de designeri pentru moda anilor ’70, dar și datorită valului de inspirație care neîndeamnă să purtăm decupaje. Așadar, să le luăm pe rând, zic.

#COSTUMELE DE BAIE INSPIRATE DIN SURF

Decupate, costumele de baie întregi nu îți vor mai părea deloc demodate. În acest an stilul sport cu influențe din surf sunt cap de afiș. Din neopren și în culori pastelate, costumele de baie în stil sportiv-chic ar putea fi o opțiune pentru cele care adoră să facă mișcare pe plajă, acestea oferind un confort în plus.

qonique

#COSTUMELE DE BAIE CU IMPRIMEU TROPICAL

Imprimeul care câștigă teren anul acesta în materie de costume de baie este cel tropical. Alege culorile care te avantajează și ascunde-ți micile imperfecțiuni în spatele unui imprimeu care va lua ochii privitorilor. Fie că optezi pentru un costum de baie în culori vii sau, din contră, alegi un model în nuanțe pastelate, costumul de baie cu imprimeu tropical te va scoate din anonimat.

qonique022

#COSTUMELE DE BAIE DECUPATE: 

Amprenta Fifty Shades of Grey continuă să se facă simțită și în ceea ce privește costumele de baie, sub forma bretelelor multiple care se întrepătrund în mod senzual. Deși nu te vor ajuta sa obții un bronz uniform, ba chiar s-ar putea să-ți îngreuneze sarcina, aceste modele vor atrage toată atenția celor din jur și îți vor accentua curbele corpului într-un mod armonios.

 
qonique_033

 

#COSTUMELE DE BAIE RETRO

Dacă spunem costume de baie întregi, atunci modelele retro se vor simți la ele acasă. Spre deliciul nostru, opțiunile includ dungi, polka dots, floricele și o acoperire ceva mai mare în zona bustului și a șoldurilor

qonique008

În curând voi reveni cu un articol și despre costumele de baie formate din două piese. Însă, până atunci, let’s go to the beach!

Photo source: Polyvore

Adina Vîlcea
No Comments

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.