To top
28 dec.

S-a lansat comunitatea FashionUP

In cea de-a doua saptamana din luna decembrie s-a lansat comunitatea FashionUP, un proiect despre si pentru oamenii uniti de pasiunea pentru frumos, exprimata in diferite forme –  moda, arta, diversitate, culturala si stilistica – alaturi de care ma bucur sa fac parte.

Evenimentul s-a desfasurat la salonul Geta Voinea Agora si, cum era de asteptat, fiecare membru a fost rasfatat cu hair styling oferit de Geta Voinea si echipa sa, dupa care a intrat in joc echipa Ralucai Paraschiv, care a facut magie cu ajutorul fardurilor si pensulele de make-up. Dupa ce toata lumea a fost gata, a urmat o semi-sedinta foto, unde fiecare si-a prezentat tinuta compusa din produsele alese de pe site-ul FashionUP.

Eu am ales un palton maro, din colectia La Redoute –  un brand frantuzesc ale carui produse se regasesc exclusiv pe FashionUP – si un pulover negru de la Be You.

Evenimentul de lansare a fost presarat si cu momente dulci oferite de  Sweet Ela by Cristina Voicu, care a dus cele mai delicioase macarons ever, dar si cu mici cadouri din partea Marionnaud.

 

Daca si tu rezonezi cu acest proiect și doresti să int înri in comunitatea FashionUP o poti face prin intermediul unui formular disponibil pe site. Odata ce completezi toate datele si iti exprimi interesul de a participa la acest eveniment, vei primi un voucher de cumpărături astfel incat sa iti achizitionezi tot ceea ce iti doresti. Spor la cumparaturi!

Adina Vîlcea
No Comments

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.